www.egolpion.com

sw2013-afisa

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΩΝ …»ΕΟΡΤΩΝ»!
Σχόλιο Αντιαιρετικού Εγκόλπιου: Το κείμενο που ακολουθεί υπογράφεται από την ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και είναι απόλυτα ταυτισμένο με τις δικές μας αποκαλυπτικές αναρτήσεις όπως μπορείτε να δείτε εδώ, εδώ και εδώ.   Χαιρόμαστε που η ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ασχολήθηκε με το θέμα αυτό και πιστεύουμε ότι οι αναρτήσεις μας θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα το οποίο είναι η προστασία των ΑΝΗΛΙΚΩΝ παιδιών και της οικογένειας. Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις. Ακολουθεί το κείμενο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
Δεν θα το πιστέψετε, αλλά ομολογουμένως δεν ξέρουμε απο πού να αρχίσουμε και σε ποιό «σημείο» να (πρωτο-) τελειώσουμε! Άφωνοι έχουνε μείνει κυριολεκτικώς, πολλοί γονείς, απο αυτά που ΕΙΔΑΝ, όπως και απο αυτά που ΑΚΟΥΣΑΝ, (και μας κατήγγειλαν οργισμένοι) απο μία «νεανική»… διοργάνωση(;) τραγουδιού(;) που επιγραφόταν ως ‘ΦΕΣΤΙΒΑΛ’, που έγινε «Στην Σκιά Των Βράχων – Θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη – 2013», μόλις προ ολίγων ημερών.  Και πλήρωσαν και απο πάνω! Προτού όμως αναφέρουμε τα «οργανωτικά», να σας πούμε ότι η «εορτή» αυτή γίνεται χρόνια τώρα και αποτελεί (τάχα) «θεσμό»! (Στίς σχετικές διαφημίσεις, υπήρχαν διευθύνσεις[δήμων!], τηλέφωνα, ‘φάξ’ και ιστοσελίδες, για την άμεση… «διευκόλυνση» των ενδιαφερομένων!
Οι ημέρες διεξαγωγής ήταν κατά σειράν η 5η, 6η και η 7η ΙΟΥΛΙΟΥ. Το εισιτήριο ήταν 5 και 10 ευρώ. Η «ομάδα» που απο χρόνια ετοιμάζει αυτές τις «εκδηλώσεις» λέγεται ‘Schoolwave’ και συμμετέχουν όπως γράφει η είδηση, 27 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα και ετοιμάζονται «για το μεγάλο πάρτυ του καλοκαιριού»! Μόνον που απο αυτό το δήθεν πάρτυ, δεν λείπουν, ούτε η διακωμώδηση της Ορθοδόξου πίστεως, ούτε της Πατρίδος μας, αλλά ούτε και της οικογενείας, ήτοι των τριών πυλώνων της υπάρξεως και επιβιώσεως, μέσα απο άπειρες υπονομεύσεις αιώνες τώρα, του Ελληνισμού!

Θέλετε να δείτε τί περιλαμβάνει αυτό το «πάρτυ»; Στήν είδηση λέει ότι παίζουν «μουσική», από ‘pop’ μέχρι ‘death metal’ (δηλαδή ‘ρόκ’ του θανάτου!) και από ‘electrocore’ μέχρι…ρεμπέτικο! Στήν συνέχεια προστίθενται τα ακόλουθα: «Όπως τα τελευταία 8 χρόνια, έτσι και φέτος θα τους περιμένει μια μεγάλη σκηνή, ένας άψογος τεχνικός εξοπλισμός και μια ομάδα τεχνικών, που θα τους φερθεί με τον ίδιο «σεβασμό» που θα φερόταν σε έναν επαγγελματία καλλιτέχνη. Αυτή είναι η φιλοσοφία, που έκανε το ‘Schoolwave’, το πιο επιτυχημένο(!) φεστιβάλ στο είδος του, στην Ευρώπη». Προσέξτε όμως πώς ονομάζονται τα συγκροτήματα, που παίρνουν μέρος και είναι βέβαιο πώς θα μείνετε με ανοικτό το στόμα!

Λένε ακόμα πώς, «εκατοντάδες μπάντες έχουν περάσει από την σκηνή του και χιλιάδες παιδιά τις έχουν χειροκροτήσει, ενώ στο τέλος κάθε βραδιάς, μετά τα μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, θα εμφανιστούν οι: ‘The Burger Project’ (5/7), οι ‘Suicidal Angels’ (6/7) [αυτό μεταφράζεται οι ‘άγγελοι που… αυτοκτονούν’!!! Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον, άν αυτά τα άτομα μπορούσαν να μας εξηγήσουν, γιατί θεώρησαν «καλό» ή «πετυχημένο», να ονοματήσουν το συγκρότημά τους έτσι! Άν δεν υφίστανται «ειδικής προελεύσεως» σκοτεινά «κίνητρα», τότε τί άλλο δηλώνουν αυτές οι επιλογές; Μήπως ξεκάθαρο σατανισμό;] και ο Κωστής Μαραβέγιας (7/7). Θα υπάρξουν και έκτακτες συμμετοχές, όπως του Σάκη των… ‘Rotting Christ’, [αυτό μεταφράζεται μάλλον, ‘ο Χριστός που…»σαπίζει»!!!! Έλεος! Πόση «τρικυμία εν κρανίω» (για να μήν αναφέρουμε άλλη «εκδοχή» που είναι πολύ πιθανή…) άρα γε υπάρχει σε αυτούς που επέλεξαν παρόμοιο τίτλο, για συγκρότημα;] ο οποίος παρέα με τον 15χρονο Γιάννη, κιθαρίστα των ‘Speed Alarm’, θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τους Suicidal Angels».
Παρακάτω γράφεται: «Την επιλογή των 27 συγκροτημάτων που θα παίξουν (ανάμεσα στα 260 που δήλωσαν συμμετοχή) έκαναν οι: Γιάννης Πετρίδης (ραδιοφωνικός παραγωγός), Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), Vassilikos (τραγουδοποιός), Σάκης Τόλης (Rotting Christ), Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans), Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και Κωστής Μαραβέγιας (τραγουδοποιός)». Εισητήρια έκοψαν όσοι ήθελαν στους 3 κατωτέρω δήμους που συμμετείχαν(!), αλλά και στα Καταστήματα ‘Public’, ενώ στην Διοργάνωση έλαβαν μέρος, εκτός απο την «Δημιουργική Ομάδα» ‘Schooligans’, το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνος, Δάφνης και Υμηττού, και η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς! (Συμμετέχει και το υπουργείο «Παιδείας»! Συγχαρητήρια! «Εύγε» στον κύριο Αρβανιτόπουλο!)
Μά, είναι δυνατόν να επιδοτούν-επικροτούν-ενισχύουν 3 Δήμοι, τέτοιες εκδηλώσεις; Δηλαδή λεφτά υπάρχουν από τον ισχνό πλέον κρατικό «κορβανά», για αυτές τις επιλογές; Οι αφελείς και σίγουρα άσχετοι ψηφοφόροι των νύν δημοτικών συμβουλίων, έχουν λάβει γνώση και εγκρίνουν να δίδεται βοήθεια σε τέτοιου περιεχομένου «φεστιβάλ»; Όταν ψήφιζαν φανταζόντουσαν ποτέ,σε τί θα επιδοτούν αυτοί, που εξέλεξαν ως δημοτικούς άρχοντες;
Είναι δυνατόν, το Υπουργείο (αντεθνικής σίγουρα!) Παιδείας, στο οποίο υπάγεται η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, να επικροτεί και να εγκρίνει τέτοιου είδους και τύπου συμμετοχές; Τί παιδικό, εφηβικό, νεανικό η σχολικό υπήρξε μέσα στο τριήμερο αυτό; Συμφωνεί το υπουργείο δηλαδή, με την κοροϊδία της Πατρίδος και της Πίστεώς μας; Να υποθέσουμε πώς δεν έχει απολύτως καμμία επιφύλαξη;
Δέχονται να υβρίζεται η Πίστη τους, ο Θεάνθρωπος, η Πατρίδα και η Οικογένεια; Το «σύμβολο» αυτών των διοργανώσεων κάθε χρόνο, ξέρετε ποιό είναι; Να σας το πούμε! Το αποκαλούν «εθνικό ύμνο», (χλευάζοντας προκλητικότατα τον αληθινό μας Εθνικό Ύμνο) και έχει όνομα «η γιαγιά …πρεζόνι»! Οι στίχοι που ακούγονται σε εξαιρετικώς εντόνους έως εξάλλους ρυθμούς, λένε «γιαγιά πρεζόνι, τελείωνε το κήρυγμα και …πέσε απο το μπαλκόνι», ή «γιαγιά πρεζόνι, άσε μας εμάς και πέσε απο το μπαλκόνι»! Άν αυτό δεν δηλώνει ανοικτά υπονόμευση του οικογενειακού θεσμού, τότε τί δηλώνει; (Μήπως «χιούμορ»;). Κατά την διάρκεια των «τραγουδιών» ακούγονται στριγγλιές, γίνονται πολύ έντονες χειρονομίες, συχνά άσεμνες, ρούχα βγαίνουν εντός και εκτός σκηνής («εκσφενδονίζονται» ακόμα και …εσώρρουχα!) υπάρχουν καπνοί και δυνατά φωτορρυθμικά.ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ! Στο «γιαγιά-πρεζόνι», χαρακτηριστικό σύμβολο ή «εθνικό ύμνο» αυτού του απαράδεκτου «φεστιβάλ», ο τραγουδιστής «τραγουδά» κοροϊδευτικά το «Πάτερ Υμών», ενώ προς το τέλος της προσευχής αυξάνει ιδιαιτέρως τον ρυθμό και την ταχύτητα, ώστε να καταλήγει σε άναρθρες κραυγές!
(Άγιοι Αρχιερείς! Συμφωνείτε να διακωμωδούνται ο Χριστός μας και η προσευχή της πίστεώς μας; Και τί θα κάνετε;)
Ως κεντρικός χορηγός εμφανίζεται εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, που στο διαρκείας 14 δευτερολέπτων διαφημιστικό της για τις τριήμερες αυτές «φεστιβαλικές εορτές», που με εμφανή σκοπιμότητα ονομάζει «teaser trailer», παρουσιάζονται τρείς νεαροί εντελώς γυμνοί(!!!), που ταλαντεύονται πάνω-κάτω σε εντονότατους ρυθμούς, (φαντασθείτε ότι έχουν και οι 3 κατεβασμένα εσώρρουχα και παντελόνι στο ύψος των παπουτσιών τους! Πιο «υψηλά αισθητήρια» δεν είχαν οι «φωτισμένοι» σχεδιαστές του τρέϊλερ αυτού;) εκ των οποίων, ο πρώτος δεξιά στην οθόνη, κρατά και παριστάνει ότι «παίζει» με μία κιθάρα, ενώ οι άλλοι δύο αριστερά του κρατούν μαζί την θήκη της κιθάρας στο επίμαχο…ύψος, όπως και ο δήθεν κιθαροπαίκτης! Το διαφημιστικό γράφει την φράση «πάς με τις μπάντες – σύμπτωμα 81», υπάρχει μία ακαλαίσθητη ζωγραφιά με το σήμα ενός ‘πακέτου’ της εταιρείας, ενώ γράφονται και οι ημερομηνίες της «εορτής» και ο τόπος. Δεύτερος χορηγός «μεγάλο» κανάλι(….), τρίτος ένα γνωστό σοκολατούχο γάλα (που τελευταίως έμαθαν όλοι ότι είναι 100% γερμανικής προελεύσεως και όχι ελληνικής!) και τέταρτος ένα άλλο «μουσικό» κανάλι. Πρίν ολοκληρώσουμε τις απερίγραπτες αυτές «νεανικές εορτές», που γίνονται χρόνια τώρα, να προσθέσουμε πώς παρόμοιες «μουσικές οργανώσεις-εκδηλώσεις», με την ίδια προέλευση, «περιοδεύουν» εδώ και μήνες και στην επαρχία! Ακόμα με βάση την ιστορία, η υπόθεση αυτή ξεκίνησε επί δημάρχου Αθηναίων κυρίας Ντόρας, (της δήθεν «δεξιάς»…) που εισάκουσε αμέσως(!) το αίτημα για χρηματοδότηση αυτών των «εορτών», με όρο μάλιστα, όπως είχε γραφεί τότε, να μή κάνει… ερωτήσεις!!! (Μόνον ως απίστευτα ακούγονται ΟΛΑ αυτά! Κρίμα!)
Υπάρχει τελικώς κάποιος ισορροπημένος ΝΟΥΣ; Υπάρχει λογική; «Ευλογούν» το υπουργείο και οι δήμοι αυτές τις «καταστάσεις»; Δίνουν και λεφτά απο πάνω; Και εισπράττονται αμέτρητα εισιτήρια των 5 και των 10 ευρώ; Έτσι «καλλιεργούνται» οι νέοι μας; ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ; ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ; Η ΜΗΠΩΣ, ΞΑΝΑ «Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»; Αυτά είναι λοιπόν ΣΗΜΕΡΑ, τα… ΥΓΙΗ «πρότυπά μας»; Έτσι θα πορευθούν οι γενιές των Ελλήνων στο αύριο;

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 

Comments on: "Η «ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ SCHOOLWAVE: «Ἀπίστευτες καταστάσεις σὲ νεανικὸ «φεστιβὰλ» μὲ χορηγοὺς τὸ Ὑπουργεῖο «Παιδείας» καὶ 3 Δήμους!»" (6)

 1. Δεν καταλαβαινω γιατι τοσος πανζουρλισμος. Ολη αυτη η κατασταση που σε μεγαλο βαθμο δεν ειναι συνειδητη απο τα παιδια που συμμετεχουν ειναι αποτελεσμα κακων γονεων,δασκαλων και οπισθοδρομικης εκκλησιας που το μονο που ξερει να κανει ειναι να κουνα το δαχτυλο επιτακτικα και να λεει αυτο ειναι αμαρτια. Ποιος καθησε να ακουσει αυτα τα παιδια και να τα καταλαβει; Για να ειναι οντως ηθελημενη αυτη η κατασταση πρεπει να εχουν αρνητικα αισθηματα απεναντι στην Ορθοδοξια αλλα για να γινει αυτο πρεπει να ξερουν τι ειναι η Ορθοδοξια και να ΔΙΑΛΕΞΑΝ να ειναι εναντιον. Κατι τετοιο δεν συμβαινει για κανενα λογο. Ειναι αρκετα της μοδας να εισαι ΄΄με τα μυαλα στα καγκελα΄΄ και να αποκαλεις ενα συγκροτημα με ΄΄σκοτεινα΄΄ ονοματα, δεν το κανουν επιτηδες. Οι ευθυνες λοιπον ριπτονται στους γονεις,δασκαλους,ιερεις και κατηχητες. Ειναι δικη η ευθυνη και οχι των παιδιων…

 2. Πουθενά στις αναρτήσεις μας δεν καταλογίζουμε ευθύνες στα παιδιά! Αντιθέτως η όλη προσπάθεια μέσω των αναρτήσεων έχει σκοπό ακριβώς να ενημερωσει και να αφυπνίσει τα παιδιά που συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις. Διότι έχει διαφορά το αυθόρμητο από το «αυθόρμητο» ειδικά όταν το τελευταίο είναι και …επιχορηγούμενο! Ο νοών νοήτω.

 3. Τα παιδια ειδικα στην εφηβεια μεσα απο το αρθρο θα εβλεπαν πως καποιος τους κατηγορει. Εχουν βαρεθει να βλεπουν παντου απαγορευσεις και να ακουνε τι ειναι σωστο και τι λαθος. Ορθως προσπαθειται να τους αφυπνισετε αλλα ποσοι νεοι που ελαβαν μερος σε αυτο το ο Θεος να το κανει φεστιβαλ μουσικης διαβαζουν τετοιου ειδους αρθρα; Και να καποιος τυχει να τους αναφερει κουβεντα θα τον παρουν στο ψιλο. Το εχω δοκιμασει και γω και πολλοι αλλοι και αποτυχαμε. Δεν σας το λεω απο κακια ή απο υπεροχη σας το λεω για να γνωριζετε την κατασταση που βιωνουν οι νεοι στις μερες μας. Και γω νεα θεωρουμε- ισως και εφηβη και ειμαι πιο κοντα στην ψυχοσυνθεση τους για αυτο εκφραζω γνωμη και συγχωρεστε με για αυτο. Προτεινω να αφησουμε ολα αυτα στην ακρη και να παρουμε τους νεους απο το χερι να τους βαλουμε μπροστα σε εναν καθρεφτη και να τους πουμε »πες μου τι καλο βλεπεις στον εαυτο σου;» και επειτα να το καλλιεργησουμε αυτο το καλο ωστε να μεγαλωσει και να πνιξει ολα τα υπολοιπα αρνητικα. Να μην τους λεμε οτι με την συμπεριφορα τους γινονται αρεστοι στον διαβολο αλλα να τους δωσουμε τα υλικα να καταλαβουν πως ειναι κομματι Θεου! Τετοιου ειδους φεστιβαλ και φιεστες παντα θα υπαρχουν οσο και αν εμεις το καταγγελουμε γιατι ο διαβολος θελει να αμς ξεπαστρεψει, αυτα θα σταματησουν να υπαρχουν οταν βασιλευει ο αληθινος βασιλιας ο Ιησους Χριστος. Καλο και ευλογημενο βραδυ να εχετε.

 4. Τα παιδιά -έχουμε τονίσει πολλές φορές- είναι τα θύματα της υπόθεσης. Και ΝΑΙ σίγουρα κανείς από εμάς δεν αρνείται τις ευθύνες του. Το «παιγνίδι» όμως με την «αντίσταση κατά παντός υπευθύνου» έχει σοβαρές συνέπειες για τις ψυχές τους. Σαν χριστιανοί οφείλουμε να καταγγείλουμε κάθε προσπάθεια άλωσης του αυτεξούσιου από διάφορους καλοθελητές. Δεν μας πρέπει ούτε η αδράνεια ούτε η αδιαφορία. Τα παιδιά κάποια στιγμή θα καταλάβουν τις προθέσεις όλων μας.

 5. Δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να αντισταθουμε. Συνεχως βγαινουν καινουργια(κενα) πραγματα και το συναισθηματικο επιπεδο των παιδιων ειναι τοσο διαλυμενο που δεν μπορουν να αντιληφθουν την διακριση παρα μονο αν πεσουν πολυ χαμηλα-βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις. Απελπιζομαι λιγακι προς αυτο το κομματι, οσο και αν καταγγελουμαι γεγονοτα και καταστασεις παλι θα βγει κατι αλλο για να παλεψουμε και τα παιδια θα παρασυρονται ολο και πιο πολυ. Σκεφτομαι πως ειναι ακατεργαστα διαμαντια που χανονται, πως αραγε θα ηταν αν αυτα τα ταλαντα που εχουν τα εκμεταλλευονταν για την οφελια της ψυχης τους και με πιανει το παραπονο. Νομιζω πως οσο και αν αντισταθω δεν θα βγει τιποτα, απο τα 20 παιδια θα ακουσουν και θα πραξουν αναλογα τα 2 για παραδειγμα, τα υπολοιπα ομως;!

 6. Ο ΟΔΥΣΕΑΣ ΕΚ ΛΕΥΚΑΔΟΣ said:

  Τα σκαλοπάτια τα κατεβαίνουν οι νέοι ενα-ενα. Μετά από τό σκαλοπάτι 0 ειναι τό 01, ακολουθεί τό 02, τό 03 καί συνεχίζει. Οι συναυλίες αυτές έχουν μέθοδο κατεδάφισης, γιά αυτό σχεδιάστηκαν, αυτές ειναι οι προδιαγραφές τού κατασκευαστή τους. Σέ καμμία περίπτωση ΔΕΝ ανεβαίνει κάποιος, αλλά μόνον κατεβαίνει, καί όποιος φαινομενικά ανέβει εκείνος προοριζεται γιά μακροβούτι γιά να βρεθεί στόν πάτο τής υπόγειας σκάλας. Η ψυχοσύνθεση όποιων καλών στοιχείων διαθέτουν οι νέοι ευρίσκονται ενώπιον κατεδαφιστικών εξελίξεων όπου ρίχνει η μία τήν άλλη (ως τό παιγνίδη ΝΤΟΜΙΝΟ) όλος ο κόσμος μας εάν δέν απέχει των αμαρτιών θα υποφέρει τα δεινά τής κατεδάφισης..

  Η ιστορία των νέων σέ όλες τίς εποχές ειναι επαναλαμβανόμενη, τό ντόμινο ως παιγνίδη ειναι αποκαλυπτικό. Η κάθε εποχή πρέπει να απέχει από τίς αμαρτίες των προηγούμενων εποχών, οι νέοι κάθε εποχής πάντα υπήρξανε τα θύματα των προηγούμενων αμαρτωλών εποχών. κοροϊδεύαν τόν εαυτόν τους ότι ευρισκόνταν σέ άλλο χώρο. Παράδειγμα: Η «νέα εποχή» ειναι εκ μίας παλιοεποχής, όπως οι μάγοι τής Αφρικής με τα σκουλαρίκια στά μάγουλα , κασί όπου τώρα επανέρχονται μέ τό αρμα τής μόδας καί τρυπούν τήν νεολαία μας καί στήν κοιλιά καί στά μάγουλα. , οι χοροί των τό ίδιο, κλπ.

  Αφήστε τό «εγκόλπιο» νά κάνει τό χρέος του, μήν επεμβαίνεται αντιδρώντας ατομικά, συσπειρωθείτε μαζί του, καί δράστε δημιουργικά. Καί εσύ Εμμανουέλα, έλα στό Χριστό μέσα από τήν συσπείρωση υγειών ομάδων. Ο καθένας όπου ξεφεύγει μόνος του (απόψεις, φιλοσοφίες, κλπ) κινδυνεύει από τούς βαρείς Λύκους.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ  ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ & ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Follow

Ενημερωθείτε για κάθε νέα δημοσίευση στο email σας.

Μαζί με 2.350 ακόμα followers

Αρέσει σε %d bloggers: